BedrijvenContactDagen 2022 – Kortrijk Xpo

Abstract blurred event exhibition with people background, business convention show concept.

Net als in december 2019, vind je AVG Marketing Support ook terug op de komende editie van de BEDRIJVENCONTACTDAGEN in Kortrijk Xpo.
Mits de nodige vertraging, mogen we je op 27 en 28 april dan toch ontvangen op stand 4132, hal 4, telkens van 14u tot 21u.

Hoe we te werk gaan om ook van deze beurs een succes te maken, las je in een eerder blogbericht. We creëerden alvast terug een verhaal waarmee we jouw nieuwsgierigheid willen wekken. Maar uiteraard is de eerste stap om jou uit te nodigen de beurs te bezoeken. Registreer je daarom geheel gratis via deze link en gebruik de code AVGM2021

Wat mag je verwachten?

Zonder alles al vrij te geven, willen we toch al even een tipje van de sluier lichten. 

Op onze stand gaan we ook deze keer een goede samenwerking aan met BizPlus en Adfin. Samen slaan we de handen in elkaar om jou te ontzorgen, zowel in Marketing, Personeelsbeleid en -administratie als in financiële begeleiding. 

Update je profielfoto

Tijdens de beurs kan je op onze stand een professionele foto laten nemen. Ideaal om jouw profielfoto up to date te brengen. Vervang dus die foto die in het halfduister werd genomen of waar jouw gesprekpartner maar net kon worden afgeknipt. 

Ontdek een streekproduct

Uiteraard laten we ook je innerlijke mens niet in de steek. Tijdens ons gesprek staat er sowieso een drankje voor je klaar. We lieten The Brew Society uit Heule terug een aantal vaten heerlijk Martha bier opzij zetten om er ons tijdens de Bedrijvencontactdagen mee te verrassen. Sexy, crazy, wild, busy, happy en tough strong beer. Helemaal in lijn met wat AVG Marketing Support ook voor jouw bedrijf kan betekenen!

Schrijf je gratis in

Via deze link en met de code AVGM2021 kan je gratis registreren om een bezoek te brengen aan de beurs en aan onze stand.

Deel dit artikel

Onze tips rechtstreeks in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig onmiddellijk toepasbare marketingtips in je mailbox.