Hands-on-marketing op maat van jouw bedrijf

Heb je het gevoel dat jouw marketingacties geen onderdeel uitmaken van een groter geheel? Dat jouw inspanningen tijd en geld kosten, maar niets opbrengen?

Marketing

Marketingstrategie
Marktonderzoek
Productpositionering
Klantrelaties
Prijsstrategie

>> Meer weten

Communicatie

Print
Web
Sociale Media
Gadgets
Huisstijl

>> Meer weten

Administratie

Database Update
Projectsystemen
Documentatie
Beheer
Procesanalyse

>> Meer weten

Marketing

“Grote ideeën beginnen met volkomen onrealistische gedachten!” Markus Metter Is jouw website al lange tijd aan een update toe? Kan je de vliegensvlugge sociale media niet bijhouden? Is je logo verouderd? Geraken jouw flyers niet tot bij je doelgroep? Is jouw klantenbestand een zootje? Je hebt er helemaal de tijd niet voor, maar het is juist van groot belang om via allerlei kanalen aanwezig te zijn. Zo laat je zien dat jouw onderneming actueel is, weet wat er speelt in de markt, steeds met ontwikkelingen bezig is, in contact staat met de (potentiële) klant, proactief is, enz. Je droomhuis bouwen doe je best onder begeleiding van een architect, een symfonisch orkest kan enkel de aartsmoeilijke partituren in hemelse muziek omzetten dankzij de dirigent. AVG Marketing Support helpt meedenken aan jouw marketingplan en zorgt ervoor dat jij je eigen unieke pad bewandelt. >> Laat je ontzorgen

Communicatie

“Het is niet mogelijk om niet te communiceren” – Watzlawik

Het is alleen zaak om de juiste communicatie aan de juiste mensen door te spelen. Door een goede en toekomstgerichte marketingstrategie uit te zetten en die op te volgen, is het al een stuk eenvoudiger om je communicatie duidelijk en doelbewust de wereld in te sturen. 

Met AVG Marketing Support vind je ook nog eens de juiste woorden om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen.

>> Laat je ontzorgen

Administratie

“Maak tijd voor wat écht belangrijk is”

De papierwinkel. Heel wat ondernemers zien er tegenop om deze in orde te krijgen, maar tegelijk zijn zij zelf de enige die er nog enigsins aan uit geraken… 
Toch is het belangrijk dat je je klantenbestand op orde hebt en regelmatig bijwerkt. Zodat je te allen tijde weet hoe je je boodschap snel en efficiënt bij de juiste doelgroep krijgt. 

Laat je bijstaan door AVG Marketing Support om je administratie op orde te houden.

>> Laat je ontzorgen

Onze tips rechtstreeks in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig onmiddellijk toepasbare marketingtips in je mailbox.