Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk ondernemers en ondernemingen hands-on te ontzorgen door hen te ondersteunen in het uitdenken en de praktische uitvoering van hun marketing- en communicatieplannen

Geen loze theorieën of voorgekauwde strategieën maar systematische, leuke, kleine of grootse marketingacties helemaal op maat van de business en het budget van de klant.
Zo willen we onze klanten meer tijd geven om te doen waar ze écht goed in zijn, namelijk het runnen van hun bedrijf, waardoor ze kunnen groeien.

We streven ernaar dat elk bedrijf zo in de markt wordt gezet dat het de aandacht krijgt die het verdient en op die manier vooruitgang kan boeken. Elke actie is waarde-gedreven, elke communicatie is professioneel en prikkelend. Zo sturen wij samen met de klant de juiste boodschap naar de juiste doelgroep, steeds gedragen door de bedrijfsidentiteit.

Wij zijn ervan overtuigd dat enkel die marketing ‘die ertoe doet’ en écht iets betekent voor de ontvanger, werkt.

Ann Van Gent, ondernemer en levensgenieter

Ann was altijd al gefascineerd door marketing en dan vooral door de manier waarop ondernemerschap en creativiteit worden gecombineerd. Sinds 2015 deelt ze met AVG Support die liefde en passie met haar klanten uit uiteenlopende sectoren.

Ann deelt haar leven met een ondernemende echtgenoot en twee schatten van dochters. Vrije tijd spendeert ze het liefst samen met familie en vrienden. Ze geniet enorm van een optreden of een voorstelling of van het ontdekken van mooie plekjes in eigen land of Europa.

In het warme nest waar ze opgroeide, leerde ze om stevig in de wereld te staan maar ook dat eenvoud en bescheidenheid sterker zijn dan hoogmoed en jaloezie.
Ze apprecieert mensen nog het meest om hun authenticiteit. Trust & truth zijn voor haar basiswaarden.

Ik droom ervan om mijn ambitie te delen met zoveel mogelijk ondernemers zodat ook zij hun talenten kunnen inzetten in datgene waarvan zij dromen.

Ellen Delombaerde, creatief chaoot

Sinds 2016 neem Ellen met veel passie een aantal marketingtaken van Ann op zich. Aanvankelijk gebeurde dit op freelance-basis, maar in oktober 2019 kwam ze vast in dienst.

Ze gaat vooral aan de slag met grafische skills, ontwikkelt websites en zet content om in communicatie. Met een engelengeduld en plichtsbewuste gedrevenheid verzet ze hemel en aarde voor AVG Marketing Support.

Deze goedlachse mama van 2 tienerdochters kan een teveel aan creativiteit ook nog botvieren in haar grafische studio ‘Étoiles de Miel’, unieke ontwerpen voor mooie momenten.

Liesbeth Deman, copywriter en lijstjesmaker

Liesbeth neemt als copywriter de teksten onder de loep. Boeiende en prikkelende blogberichten, actieve webcontent, bruisende baselines, … ze komen allemaal vloeiend uit haar pen.

Dankzij haar opleiding als logopediste heeft ze ook een heldere kijk op de mindset van mensen, wat in marketing wel eens van pas komt.

Liesbeth is mama van 2 pleegkindjes en houdt er een cultureel en sociaal leven op na.

Laetitia Buysens, paperassen met de glimlach

Laetitia neemt een aantal administratieve taken op zich.

Oplossingsgericht denken, de puntjes op de i en vriendelijk klantencontact dat zijn de troeven die ze heel graag uitspeelt. Ze werkt vooral “achter de schermen”, maar is een grote ondersteuning voor het team.

Het kantoor vult zich met haar vrolijke aanwezigheid. Voor een feestje staat Laetitia steeds te springen en dan springen haar collega’s heel graag met haar mee.

Is Laetitia niet bij AVG Marketing Support op kantoor, dan helpt ze mensen als maatschappelijk werker of vind je haar tussen de paarden.

AVG Marketing Support Team Laetitia

Lore Willemijns, wandelende contentkalender

Lore versterkt ons team als digital marketeer en staat dus in voor al jullie content. Tijdens haar opleiding merkte ze dat ze niet afhankelijk wil zijn van 1 huisstijl, daarom past ze perfect bij ons team.

Lore is een sociaal persoon en slaat graag met iedereen een babbeltje. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met familie en vrienden. 

Oona Haezebrouck, studente aan Vives Kortrijk

Sinds half januari versterkt Oona ons team als studente Marketing- en Communicatiesupport aan Hogeschool Vives Kortrijk. Als leergierige digital marketingstudent en studentzelfstandig
grafisch ontwerpster voegt ze creativiteit toe aan ons team. 

In haar vrije tijd deelt ze graag momenten met familie en vrienden, waarmee ze haar sociale karakter benadrukt. 

Word jij onze nieuwe stagiair?

Ben jij een gedreven student die klaar is voor een uitdagende en leerrijke stage in de marktingwereld? Bij AVG Marketing Support bieden we je dé perfecte kans om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Werk mee aan marketingprojecten, ontvang begeleiding van professionals en maak deel uit van een inspirerend team. 

Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die op jou wachten bij ons.

Onze tips rechtstreeks in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig onmiddellijk toepasbare marketingtips in je mailbox.