Werk en leef als Sneeuwwitje

de-zeven-dwergen-uit-sneeuwwitje

Ik geef het toe, een titel die tot de verbeelding spreekt. Dit fantastische inzicht kreeg ik van Luk Dewulf, talentenfluisteraar tijdens het event ‘Work smarter’ van Teamleader.

Heb je je wel al eens afgevraagd waarom Sneeuwwitje er steeds gelukkig en blij uit ziet? Wel, de kunst zit hem in het delegeren. Voor elke taak die Sneeuwwitje niet graag doet, heeft ze een dwerg.

Voel je dit nu aan als minachtend, schaamteloos, uit de hoogte, autoritair, heerszuchtig?

En toch …

Fix je uitstelgedrag met meer en beter delegeren. Het zijn vaak de dagdagelijkse taken waar je eigenlijk niet zo goed in bent of echt niet graag doet die je vooruitschuift.

Zorg dat anderen voor het werk kunnen zorgen. Besef wat meer delegeren kan doen voor je work-life balance.

Schat eens wat te weinig delegeren je wel niet kost? Win tijd door te delegeren, tijd die je kan spenderen aan denken over de toekomst.

Door goed te delegeren kan je gemist worden. Maar we worden toch zo graag gemist? Bedenk wat het voor jouw business zou betekenen mocht je van de ene dag op de andere uitvallen.

‘Wat ik zelf doe, doe ik beter’. Je kan niet in alles uitblinken. Delegeer alle taken die je zelf niet goed kunt aan anderen die daar uitmuntend in zijn. Zoek experten en tools die je ondersteunen en verhoog zo de expertlevel van jouw business.

Voor een topbusiness moet je alleen maar doen wat je écht moet doen en delegeer de rest, net zoals Sneeuwwitje.

Ontdek hoe AVG marketing support jouw dwerg kan zijn. Wat ik voor jou kan betekenen hangt natuurlijk helemaal af van wat jij met je onderneming wil bereiken. Om dat uit te zoeken, kom ik graag bij je langs om zicht te hebben op de marketingtools en -acties die op vandaag in jouw onderneming gebruikt worden. Er wordt een quickscan doorgevoerd, jouw ideale klant wordt bepaald en de daaraan gekoppelde marketingdoelstellingen. Uit de quickscan komen een aantal verbeterpunten en vereiste aanpassingen om uw marketing terug hip, fit en winstgevend te maken.

Voor elke verbeteractie wordt een verbeterplan (marketingplan) opgesteld in functie van de te bereiken doelstellingen. Aan de hand van het verbeterplan wordt een offerte opgemaakt met een tijdsraming verrekend in regie-uren of een fixed price voor het project. Tijdens de samenwerking worden alle bestaande marketingtools en -acties geoptimaliseerd en nieuwe tools en/of acties worden opgezet. AVG support is hierbij jouw hands-on partner zowel in-house als vanop afstand.

Om de meest actuele en professionele expertise in huis te hebben, doet AVG support beroep op met zorg uitgekozen partners. Contacteer AVG Marketing Support!

Deel dit artikel

Onze tips rechtstreeks in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig onmiddellijk toepasbare marketingtips in je mailbox.