Over mij
liefde voor marketing

DE MARKETEER


In 2003 studeerde ik af aan de Mercator Hogeschool Gent als Marketeer. Ik vond de opleiding zo boeiend omdat het ondernemerschap combineerde met creativiteit. Het heeft me wel wat moeite gekost om 'het goede' in marketing te ontdekken.  Het belang van verantwoorde marketing werd alsmaar groter, wat mijn liefde voor marketing terug deed aanwakkeren. Liefde, kennis en ervaring die ik vandaag graag deel.

AVG marketing support

AVG SUPPORT

hands-on marketing en communicatie

ANN VAN GENT

OVER MIJ

Ik ben Ann Van Gent, ondernemer van AVG support. Ik deel mijn leven met een ondernemende echtgenoot en twee schatten van dochters. Ik spendeer mijn vrije tijd het liefst samen met familie en vrienden, geniet van een optreden of een voorstelling en ontdek graag mooie plekjes in eigen land of Europa.

Ik kom uit een warm nest waar ik leerde om stevig in de wereld te staan maar dat eenvoud en bescheidenheid sterker zijn dan hoogmoed en jaloezie.

Ik hou van authenticiteit in mensen, trust & truth zijn voor mij basiswaarden.

Ik droom ervan om mijn ambitie te delen met zoveel mogelijk ondernemers zodat ook zij hun talenten kunnen inzetten in datgene waarvan zij dromen.

DE COACH


Twaalf jaar lang heb ik met heel veel plezier in de non-profit sector gewerkt. Door het werken met en voor mensen, ontpopte er zich een ware coach in mij. Ik volgde management en leiderschaps cursussen.  Ik ontdekte dat charisma en authenticiteit de basis zouden zijn van mijn leiderschapsstijl. Op weg gaan met een groep mensen of individuen om eenzelfde doel te bereiken geeft me een heel warm gevoel.

de marketing coach
creatieve marketing

DE CREATIEVELING


Met weinig middelen veel bereiken heb ik geleerd in de non-profit. Hiervoor heb je een oneindige creativiteit nodig. Als kind was ik al bezig met muziek, handwerk en literatuur. Tijdens mijn loopbaan kon ik mijn creativiteit en problemsolving kwijt in de ontwikkeling van websites, grafisch materiaal, geautomatiseerde systemen en efficiƫnte processen. Ondernemen is pure creativiteit. Ik help je graag jouw creativiteit te ontplooien of aan te vullen met de mijne.

AVG support - Grote Leiestraat 79 8570 Anzegem - 0479 58 62 93 - info@avg-support.be - Privacy Policy

avg marketing support facebook